vineri, 22 iunie 2018

Fluturii exotici aterizează în oraș




Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa 


București 


23 iunie - 16 septembrie 2018





    Vești bune! De mâine, 23 iunie 2018, fluturii exotici aterizează în capitala României, poposind la Muzeul Antipa! Expoziția noastră de fluturi exotici vii, adăpostită de sera din grădina Muzeului, vă invită să admirați o serie de specii remarcabile de fluturi, printre care fluturele împărat (Morpho peleides), fluturele cap-de-bufniță de bananier (Caligo eurilochus) și fluturele coada-rândunicii-de-smarald (Papilio palinurus). 🦋
    Expoziția Fluturii exotici aterizează în oraș reprezintă o modalitate inedită de a cunoaște îndeaproape un grup de animale cu un mod de viață fascinant. Cu toate că nici una dintre speciile prezente în cadrul expoziției nu este amenințată cu dispariția, frumusețea și fragilitatea acestor exponate vii ne atrag atenția asupra necesității conservării acestor insecte delicate în mediul lor natural, prin măsuri specifice.
   Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru copii, studenți și pensionari şi de 12 lei pentru adulți. Copiii cu vârsta mai mică de 3 ani au accesul gratuit în expoziție. De altfel, aveți posibilitatea de a achiziționa un bilet comun în valoare de 15 lei pentru copii, studenți și pensionari și 20 lei pentru adulți, pe baza căruia pot fi vizitate ambele expoziții temporare deschise în cadrul Muzeului: Fluturii exotici aterizează în oraș și Venin – Frumuseți de neatins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu