joi, 12 octombrie 2017

Muza




Lansare de carte 


Jessie Burton 


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București 


18 octombrie 2017





    Editura Humanitas Fiction vă aşteaptă miercuri, 18 octombrie, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr. 38) la lansarea romanului Muza de Jessie Burton, bestseller New York Times, tradus în peste 30 de țări, recent apărut în colecția Raftul Denisei, în traducerea excelentă a Veronicăi D. Niculescu.
    Seducător, captivant, cu o bogată paletă de personaje, locuri, idei și emoții, degajând un suspans bine dozat, Muza e un roman despre aspirație și identitate, dragoste și obsesie, autenticitate și decepție. O poveste despre două tinere femei —o pictorița debutantă din anii ’30 în Spania și o imigrantă din Caraibe, dornică să ajungă scriitoare în Londra anilor ’60 —legate prin misterul din jurul unui tablou regăsit.
    La eveniment vor participa Dana Pîrvan, critic literar, Nona Rapotan, editor-șef Bookhub.ro și Sandra Ecobescu, președinte al Fundației Calea Victoriei. Actrița Marcela Motoc va citi câteva fragmente din roman. Seara va fi moderată de Denisa Comanescu, director general al editurii Humanitas Fiction.
    Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Fundatia Calea Victoriei. Accesul este gratuit, în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu