duminică, 8 octombrie 2017

LEGO® To Brick Continued




Muzeul Național Tehnic Prof. Ing. Dimitrie Leonida 


București 


11 - 22 octombrie 2017




   Dragi prieteni, asa cum v-am obisnuit in ultimii patru ani, va invitam sa vizitati expozitia de creatii LEGO® To Brick Continued organizata de RoLUG in parteneriat Muzeul National Tehnic Prof. Ing. Dimitrie Leonida, in perioada 11-22 octombrie 2017. Anul acesta a doua oara. Creatiile s-au inmultit, Locul de desfasurare este in sala de expozitii temporare a Muzeului, la sediul sau din Parcul Carol I, Bucuresti.
   Veti avea ocazia sa admirati creatii personale din piese LEGO, construite deinimosii si inventivii membrii RoLUG, dar si seturi oficiale din diverse teme LEGO. Va asteptam cu multe surprize!
   Si de aceasta data, copiii vor avea amenajat un spatiu special pentru ei, unde isi vor putea pune in practica talentele de mici constructori.
   Toti vizitatorii vor primi cate un voucher de discount, pe care il vor putea folosi pentru achizitionarea de seturi LEGO cu pret redus, in magazinul online toy-joy.ro si magazinele LEGO® Certificate din Afi Cotroceni si ParkLake Bucuresti, City Park Mall din Constanta si Afi Ploiesti
Expozitia este deschisa de miercuri pana duminica, in intervalul 10:30-18:00.
   Pretul biletelor este de 5 lei / copil si 10 lei / adult. In data de 20 octombrie, intrarea este libera.
   In data de 21 octombrie va asteptam la concursul RoLUG Technic Xperience editia a 2-a, in Parcul Carol. Veti avea ocazia sa vedeti masinute radiocomandate ce se vor intrece pe trasee spectaculoase, dar si robotei gata de lupta!
Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu