marți, 23 mai 2017

Mineral Expo




International Trade Center 


Brașov 


2 - 4 iunie 2017





    Mineral Expo reprezinta mijlocul de exprimare a elegantei, a rafinamentului, a bunului gust in materie de cristale si pietre semipretioase, fiind principalul organizator de evenimente specifice din Romania.
    Intre 2 si 4 iunie 2017, in International Trade Center din Brasov, sunteti invitati sa descoperiti o fascinanta lume a mineralelor. Bijuterii pentru zodii si chakre, cristale brute, slefuite si rulate, recomandari pentru purificarea cristalelor, metode terapeutice, zodiacul cristalelor dar si intreaga gama a pietrelor semipretioase alaturi de coliere fabuloase din turmalina, incarcate de culoare si energii pozitive vor fi expuse in intervalul 10:00 – 18:00.
    Adusa pentru prima oara in Europa din Sri Lanka de catre marinarii olandezi, turmalina este folosita datorita propietatilor sale electrice dar si estetice fiind una dintre pietrele sempretioase cele mai preferate de bijutieri.
   Incursiunea fabuloasa intr-o lume magnifica incarcata de stralucirea cristalelor nu se va reduce numai la admirarea unor superbe bijuterii ci si la achizitionarea acestora, Mineral Expo fiind o expozitie cu vanzare.
International Trade Center Brasov, 2-4 iunie 2017, orele 10:00-18:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu