miercuri, 9 noiembrie 2016

Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură




Pavilionul Central ROMEXPO, București


ediția a XXIII-a, 16 - 20 noiembrie 2016





    Ediţia cu numărul 23 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură va avea loc în perioada 16 - 20 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. În cadrul târgului vor fi expuse spre vânzare titluri de pe piaţa românească şi internaţională și vor fi organizate evenimente adresate în egală măsură profesioniştilor şi publicului larg, cu expoziţii, concursuri, surprize.
    Nucleul ofertei Târgului GAUDEAMUS este reprezentat de carte în format clasic şi produse multimedia (carte pe suport electronic, muzică, film, cursuri interactive).
    Salonul de Carte pentru Copii Ion Creangă, ediţia a 12-a, una dintre cele mai dinamice şi interactive secţiuni ale Târgului, va fi punctul de atracţie numărul 1 pentru cei mai mici vizitatori ai Târgului GAUDEAMUS. Atelierul de creaţie GAUDEAMUS, amenajat în acest an în colaborare cu Display Group, într-un stil atractiv şi ludic, potrivit vârstei lor, îi aşteaptă pe toţi copiii prezenţi în târg cu numeroase surprize, activităţi creative organizate de Biblioteca Metropolitană Bucureşti
   Organizată în cadrul Târgului începând din anul 1998, Bursa Educaţia este o secţiune permanentă rezervată instituţiilor de învăţământ româneşti şi străine, de toate nivelurile, invitate să-şi prezinte oferta educaţională şi editorială. În ultimii ani, secţiunea a găzduit universităţi străine, dar şi agenţii şi fundaţii europene specializate în consilierea viitorilor studenţi cu privire la programele de studii în străinătate. Bursa Educaţia este deschisă şi companiilor care oferă training şi consultanţă în sectorul pregătirii profesionale, pentru domenii variate.
    Programul de vizitare a târgului, pentru toate categoriile de public, este zilnic, între orele 10:00 şi 20:00.
   Invitatul de onoare al ediţiei 2016 este China, prezentă la târg cu un stand reprezentativ pentru literatura chineză contemporană şi cu un program dens de evenimente, dedicate profesioniştilor de pe piaţa cărţii şi publicului.
***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu