luni, 3 octombrie 2016

Silent Waters




Arta plastică contemporană romănească


Oana Unciuleanu


Galeria Elite Prof Art, București


8 octombrie 2016





8 octombrie 2016
Vernisaj: ora 18:00
Galeria Elite Prof Art
Str. Dr. Ioan Nanu Muscel nr. 13
Cotroceni (metroul Eroilor)

Cele două proiecte: de pictură si desen sunt reunite sub o temă comună: Silent Waters. Expozitia este compusă din lucrări dezvoltate în ani diferiti, putând observa o continuitate si îmbunătătire continuă a conceptului de bază, cel de a alatură fragmente de emotii.
   Fiecare val de lucrări contine reprezentarea estetică a altor sentimente, de la tristete, însingurare, până la curaj, bucurie si speranta unui nou început.
   Alăturarea de imagini descompuse realizează un puzzle de gânduri si emotii în care privitorii sunt invitati să caute un înteles propriu.
   Personajele se află în apele limpezi ale propriilor interpretări, căutând o scăpare din conglomeratul de emotii ce le acaparează scena.
   Culorile folosite sunt puternice pentru a sugera intensitatea situatiilor. Fiecare personaj evoca un alt sentiment fiind redat printr-o altă culoare.
   Desenele abstracte creionate într-o manieră fină, realistă, trimit către senzatia de visare si evadare din real. Proiectul Silent Waters grupează sub un aer de mister si emotivitate lucrări puternice, capabile să trimită energia lor în exterior, învăluind privitorii într-o magie de descifrat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu