marți, 6 septembrie 2016

Doar o pânză de păianjen




Lansare de carte


Emil Mureșan


Biblioteca Municipala St. L. Roth, Mediaș


14 septembrie 2016





    Primăria Municipiului Mediaş vă invită miercuri, 14 septembrie a.c., de la ora 17:00, la Biblioteca Municipală St. L. Roth Mediaș, la lansarea albumului biografic Doar o pânză de păianjen, dedicat artistului medieșean Emil Mureșan. 
    Volumul conţine referinţe biografice, aprecieri critice şi imagini cu cele mai reprezentative lucrări ale artistului, fiind coordonat de jurnalista Camelia Stârcescu (Revista Formula AS) și are, în prefață, aprecieri semnate de regretatul profesor Mircea Vâlcu, de artistul plastic Vasile Popescu și de jurnalistul Mircea Hodârnău, președintele Asociației Culturale Mediașul nostru, al cărei membru fondator este și artistul Emil Mureșan.
    "Emil Mureşan este consacrat ca o personalitate artistică dincolo de contextul cultural local, în rândul personalităţilor culturale naţionale. Îşi păstrează, în tot acest timp, elanul creator şi o modestie care fac din Emil Mureşan o personalitate deosebit de iubită în rândul celor care îl cunosc. Vorbind despre Emil Mureşan, facem istorie, o istorie care începe în prima jumătate a secolului XX şi ne duce în prima jumătate a secolului XXI, pe fundalul istoriei Mediaşului şi zonei acestui municipiu.” (Prof. Mircea Vâlcu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu