miercuri, 20 iulie 2016

Târg de vară până-n seară




Muzeul National al Taranului Roman


Bucuresti


22 - 24 iulie 2016





   Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează Târg de vară până-n seară în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, de vineri, 22 iulie, până duminică, 24 iulie 2016, între orele 10:00-19:00
Intrarea este liberă și accesul se face prin Intrarea Monetăriei nr 3.

    Puteți degusta și târgui: colaci și tot felul de cofeturi, plăcinte boieresti, turtă dulce și covrigi, miere, dulcețuri și zacuști, siropuri, țuica și fructe si legume proaspete de sezon. Ceaunele vor sfârâi cu mâncaruri pregătite la fața locului, după rețete țărănești, de pe plaiuri dâmbovițene: sărmăluțe în varză nouă, fasole cu ciolan și tochitură cu mămăliguță.
    Meșteri populari și artizani din toate zonele țării vor expune: ceramică, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, căuce și ibrice de alamă, ii și marame, scoarțe și cergi, icoane și pristolnice, bijuterii, zgărdane, obiecte realizate din lână și croșetate, casete și cutii, broșe și vestimentație, obiecte din lemn și sticlă.
   În curtea interioară, negustorii vă așteaptă într-o lume cu obiecte vechi (cufere, mobilier țărănesc, ceramică veche țărănească, unelte gospodărești, roți de car, ii și fote, covoare și diverse țesături țărănesti, tablouri, bijuterii, cărți, cărți postale, patefoane etc.).
   În perioada 22 – 24 iulie 2016, între orele 10:00 și 19:00 e prilej de tocmit și de stat la povești cu meșterii, de plimbat, de admirat și de târguit, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român!

Organizator: Tactic Events
Detalii: Corina Berariu – Event Manager
Tel: 0735 441 304/3
Fax: 031 437 76 85
Email: office@tacticevents.ro
Facebook: https://www.facebook.com/PiataTaraneascaRO/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu