vineri, 22 aprilie 2016

Zilele Artelor Focului




Arta plastica contemporana romaneasca


Bucuresti


6 - 8 mai 2016



    Zilele Artelor Focului. Ateliere Deschise de Ceramica, Sticla, Metal, un eveniment cultural si educativ, organizat cu scopul de a promova publicului bucurestean Artele Focului si reprezentantii acestora: artistii ceramisti, sticlari si metalisti. Cei saptesprezece artisti ce isi vor deschide atelierele in cadrul primei editii sunt membri ai Uniunii Artistilor Plastici din Romania, oameni cu o deosebita tinuta artistica si morala, care se ocupa la superlativ de profesiunea lor. 
   Timp de trei zile, Vineri, 6 mai: 16:00 – 21:00, Sambata, 7 mai: 10:00 – 20:00, Duminica, 9 mai: 10:00 – 17:00 artistii implicati in Zilele Artelor Focului vor fi pregatiti sa-si prezinte atelierele si lucrarile realizate, sa faca demonstratii, sa prezinte lucrari în diferite faze de creatie si tehnici de lucru, sa prezinte cursurile pe care le desfasoara, sa amenajeze mini-expozitii, sa ofere reduceri, sau oferte speciale de preturi, pe perioada evenimentului.

Grupuri Organizate 2-6 si 9-13 mai 2016

    Pentru a veni in intampinarea acelora ce nu se vor putea inscrie in perioada 6, 7, 8 mai, am conceput un program extins, de Luni, 2 mai, pana Vineri, 13 mai, in care artistii si-au oferit individual disponibilitatea de principiu pentru vizite ale grupurilor organizate. Diferenta, fata de cele 3 zile destinate publicului, consta in faptul ca va fi necesara, in pealabil, confirmarea telefonica cu artistul. In plus, Art Time, locatia dedicata artei ceramicii in Bucuresti, va asteapta cu un program special, pregatit pe intreaga durata a sarbatoririi Artelor Focului. Aici vizitatorii, pe langa posibilitatea de a se bucura de gama diversa de obiecte de arta decorativa expuse, vor avea ocazia sa isi dea frau liber creativitatii prin olarit, modelaj, pictura pe portelan, personalizare obiecte ceramice si multe alte surprize! Va invitam sa va inregistrati simplu si rapid pentru a putea selecta atelierele favorite intr-o lista de preferinte personalizata, dar si pentru a primi in viitor, pe e-mail, noutatile din universul atelierelor de arta

Adela Bonat, Ceramica
Alina Bancila, Sticla-Metal
Aniela Ovadiuc, Ceramica
Calin Musat, Metal
Ciprian Ariciu, Ceramica
Crina Cranta, Ceramica
Daniela Fainis, Ceramica
David Leonid Olteanu, Ceramica-Sticla
Ileana Dana Marinescu, Metal
Iulian Virtopenu, Ceramica
Lucian Butucariu, Sticla
Lucian Taran, Ceramica
Maria Cioata, Ceramica
Misha Diaconu, Metal
Nicolae Moldovan, Ceramica
Victor Olivier Sararu, Sticla-Metal
Vlad Basarab, Ceramica

 ***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu