luni, 18 aprilie 2016

Moda, între atemporal și efemer/Peisajul




Arta plastica contemporana romaneasca


Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane, Deva


18 aprilie - 18 mai 2016







COMUNICAT

    Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara vă invită, începand cu 18 aprilie 2016, la vizionarea expoziției Peisajul – expoziție de arte plastice a Profesorilor hunedoreni, precum și a expoziției-școală Moda, între atemporal și efemer a studenților de la programul de studii de licență Modă – Design Vestimentar.


    În expoziție sunt cuprinse lucrări de artă plastică: pictură, grafică, artă decorativă, realizate de profesorii creatori din județul Hunedoara și piese vestimentare – mulaje realizate după tiparele originale ale costumelor din secolele XVIII – XIX, transpuse în material de studenții Facultății de Arte și Design, din Timișoara, realizate în cadrul unui proiect interdisciplinar de cercetare, coordonat de lector asociat dr. Corina Mutu în colaborarea cu asistent asociat dr. Eugenia Elena Riemschneider.
    Expoziția va fi deschisă în perioada 18 aprilie – 18 mai 2016 la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva, în Sala Șemineului din Palatul Magna Curia.
Vă așteptăm!
Biroul de Relaţii cu Publicul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu