duminică, 31 ianuarie 2016

Photolife Expo




Expozitie de fotografie


Libraria Okian, Brasov


2 - 29 februarie 2016







   La PhotoLife ne place să călătorim, să descoperim și să fotografiem locurile minunate prin care mergem, însă în același timp nu vrem să fim egoiști și să păstrăm aceste amintiri frumoase numai pentru noi, așa că ne place să le și împărtășim. Așa cum v-am obișnuit de ceva ani încoace, vă așteptăm împreună cu Librăria Okian din Brașov la o expoziție foto, care să celebreze locurile pe care le-am văzut împreună.
   Al optulea an al nostru de existență ne-a purtat prin locuri deja cunoscute, cum ar fi Irlanda de Nord, Delta Dunării sau Maramureșul, însă am venit și cu locații noi, aproape toate în premieră în Romania, cum ar fi Namibia, Islanda, Lofoten, Scoția sau Iordania. Am trăit împreună momente unice, de la valurile uriașe din Ballintoy în Irlanda și pînă la pășitul printr-un vulcan în Islanda, de la luminile spectaculoase ale Aurorei în Lofoten și pînă la adrenalina dată de vînătoarea unui ghepard în Namibia, sau de la vremea capricioasă îndurată în Scoției și pînă la ceaiul băut cu beduinii în deșertul Iordaniei. Tot acest periplu fotografic este dedicat pasiunii cu care fiecare expozant declanșează de fiecare dată, este dedicat bucuriei pe care o resimți atunci cînd vezi o imagine bună, este dedicat prieteniilor formate la fiecare întîlnire în parte. 
   Toate imaginile din expoziție sunt realizate în cadrul turelor foto organizate la PhotoLife, indiferent că au fost ture practice de la curs, workshop-uri din țară sau photo tour-uri în diverse colțuri ale lumii.
    Fotografii care expun sunt: Alexandra-Irina Ionescu, Alexandru Bobeică, Alexandru Preoteasa, Alexandru Mazăre, Claudiu Drocas, Cristian Bălteanu, Cristian Cerghedean, Daniela Barac, Diana Popescu, Florentina Tîlvîc, Gabriel Barac, Gabriela Dragomir, Gheorghe Butoeru, Laurent Lefevre, Lehel Gyorgy, Liviu Dragomir, Luiza Cerghedean, Mariana Cotoi, Nicoleta Varga, Răzvan Iliescu, Remus Munteanu, Sorin Tarcea, Tina Genovia Obreja, Vlad Popescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu