luni, 16 noiembrie 2015

All Is Just Light




Arta plastica contemporana romaneasca


Gabriela Dobre


U Art Gallery, Bucuresti


17 noiembrie - 3 decembrie 2015





  O Expozitie de Pictura cu tematica, in care Tu esti subiectul principal. Redescoperirea propriului tau Sine si Impartasirea Uniunii cu Tot si cu Toate!
  Dincolo de energia dualitatii, Totul Este Doar Lumina, iar aceasta viata are scopul de a descoperi acesta minune si de a o lasa sa se manifeste prin tine. Abandon si Acceptare totala si neconditionata a Tot ce Este asa cum Este, asta va face miracolul sa apara, din ce in ce mai mult...
  Daca simti sa Fii in galerie, oricand pe parcursul desfasurarii expozitiei, esti asteptat cu mult drag! Daca nu, Fii acolo unde iti sopteste inima ca e locul tau, Toti Suntem Unul, fericirea si implinirea ta e si a mea oriunde te-ai afla !
  Imi doresc ca aceasta manifestare sa fie un Omagiu pentru toate fiintele minunate care au intrat in viata mea: prieteni, maestri, profesori...fara voi(...) probabil ca as fi continuat sa ma invart in cerc, inca multa vreme!
Le multumesc din suflet celor care m-au Luminat prin Lumina din interiorul lor, dar si celor insetati de Lumina!
   Toti pentru mine sunteti speciali si deosebiti, va iubesc neconditionat pe fiecare in parte, la fel de unic ca insasi Fiinta voastra!
Binecuvantari cu Pace, Lumina si Iubire !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu