luni, 12 octombrie 2015

Târgului Colecţionarilor




Muzeul Judetean Teleorman


Alexandria


17 octombrie 2015





   Muzeul Judeţean Teleorman vă invită sâmbătă, 17 octombrie a.c., între orele 10.00 – 16.00, să participaţi la ediţia a III-a a Târgului Colecţionarilor.
Evenimentul se va desfăşura, în funcţie de condiţiile atmosferice, fie în curtea instituţiei, fie Holul de onoare al muzeului.
   Sunt invitaţi şi aşteptaţi să participe toţi cei interesaţi, locuitori din Alexandria, din judeţul Teleorman sau din ţară.
   Târgul Colecţionarilor de la Muzeul Judeţean Teleorman îşi doreşte a fi un loc care favorizează comunicarea între colecţionari şi iubitorii de artă, istorie şi cultură, un loc al cunoaşterii reciproce, un loc în care colecţionarii vor putea face schimb şi de idei şi de obiecte iar cei interesaţi vor putea vinde sau cumpăra obiecte pentru întregirea, mărirea şi diversificarea colecţiilor.
   Menţionăm că nu se percep taxe de participare la acest eveniment.
   Târgul se desfăşoară în cadrul proiectului expoziţional Octombrie - luna colecţionarului. Toţi participanţii la eveniment vor putea vizita, în mod gratuit, expoziţia Colecţii şi Colecţionari, ajunsă la a IV-a ediţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu