joi, 7 mai 2015

Jocul RIPPER




Lansare de carte


Isabel Allende


Libraria Humanitas, Cismigiu, Bucuresti


13 mai 2015





    Jocul RIPPER, un nou roman de Isabel Allende, va fi lansat miercuri, 13 mai, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. 
    La eveniment vor participa Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare si jurnalist cultural, Elisabeta Lăsconi, critic literar şi Iuliana Alexa, redactor-şef al ediţiei în limba română a revistei Psychologies. Întâlnirea va fi moderată de Andreea Răsuceanu, critic literar şi senior editor Humanitas Fiction. Actriţa Letiţia Vlădescu va citi un fragment din roman.
    În noua carte apărută la Humanitas Fiction în minunata traducere a Corneliei Rădulescu, celebra scriitoare chiliană se depărtează de stilul literar care a consacrat-o, cel al realismului magic şi al ficţiunii istorice, şi abordează o tematică nouă. Rezultatul? Un pasionant thriller care o apropie pe Isabel Allende de marii maeştri ai genului ca Agatha Christie sau Arthur Conan Doyle.
    Jocul RIPPER este un amestec straniu: o sărbătoare literară, o combinaţie între o poveste poliţistă plină de suspans şi o saga romantică. O carte pe care nici un fan Isabel Allende (si nu doar ei!) nu ar trebui sa o rateze.

Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu