miercuri, 4 martie 2015

Primăvara ca o metaforă




Arta plastică contemporană românească


Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman, Craiova


6 martie 2015






Vernisaj: 6 martie, 17:30-18:30.

Participă:

- Marinela Covrig, absolventă a Liceului de Arte Marin Sorescu din Craiova, ȋn prezent studentă la Facultatea de Teologie din Craiova, secţia Artă Sacră. A avut expoziţii de tapiserie decorativă la Casa de Cultură Traian Demetrescu, Filarmonica Oltenia, Galeria de artă Aries 21, Biblioteca Judeţeană Alexandru şi Aristia Aman.
- Cătălin Florin Ostroveanu – licenţiat ȋn Arte Vizuale la Universitatea din Cluj, în prezent profesor de Educație Plastică la Școala Generală nr. 29 Nicolae Romanescu și Școala Generală Nr. 14 Ion Țuculescu Craiova. A avut mai multe expoziții de pictură și icoane pe sticlă și lemn ȋn țară și străinătate a participat alături de elevii săi la mai multe proiecte de interes comunitar culminând cu pictura decorativă de la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, secția Chirurgie Infantilă. A decorat 12 saloane cu o echipă formată din 80 de elevi voluntari.
- Adriana Ionela Mogoşanu, elevă ȋn clasa a XI-a la Liceul de Arte Marin Sorescu, are o bogată activitate artistică ȋncepând din 2013: Premiul I la concursul Oltenia Star, ediţia a V-a, secţia: Grafică; Premiul special la concursul Oltenia Star, ediţia a VI-a, secţia: Caricatură; Premiul II la Concursul Internaţional de Pictură şi Desen Ilie Marineanu; Premiul II la Concursul Internaţional Parteneriat cu mediul; Menţiune la Concursul Judeţean Antidrog Se poate și altfel! sectiunea: Tutunul şi sănătatea; diplomă la concursul Craiova în imagini, editia a V-a; Premiul II la concursul: CJE Photo Contest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu