miercuri, 25 martie 2015

Anotimpurile iubirii




Lansare de carte


Ciprian Buzoianu


Muzeul Brailei Carol I, Braila


28 martie 2015





    Vă invităm să petreceţi după-amiaza de sâmbătă cu poetul Ciprian Buzoianu şi Anotimpurile iubirii, primul său volum de poeme!
    Promitem 60 de minute de spectacol autentic, cu poezie în lectura autorului, muzică jazz cu band-ul Moonlight Shadows, compus din Cornelia Buzoianu, Crin Grigore şi Cristian Cazan, şi proiecţii video cu desenele ce ilustrează volumul, semnate de Raluca Spătaru, artist vizual.
   Teatrolog, scenarist şi traducător, Ciprian Buzoianu (n. 1975, Brăila), absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti în anul 2004, este cunoscut publicului autohton prin bogata sa activitate ca jurnalist şi manager cultural, fiind implicat, printre altele, în organizarea Festivalului Zile şi Nopţi de Teatru din Brăila.
   Raluca Spătaru (n. 1977, Brăila) a absolvit Facultatea de Arte Decorative şi Design, secţia Artă Monumentală, în 2003, şi un Masterat în Arte Vizuale în 2005, ambele la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti. Lucrările sale de pictură şi grafică au fost incluse în expoziţii colective din ţară şi din străinătate, iar scurtmetrajele de animaţie au impresionat juriile competiţiilor internaţionale de artă video, la care a participat, prin subtilitatea lor vizuală şi conceptuală.
   Invitatul special este “rafinatul Trio Moonlight Shadow “, nominalizat la Gala Premiilor Jazz pe 2014, categoria “Revelaţia anului”, ce va avea loc pe 5 aprilie la Bucureşti.
   Evenimentul, organizat de Secţia Artă a Muzeului Brăilei Carol I, face parte din programul Brăila înseamnă acasă şi este coordonat de Cornelia Buzoianu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu