joi, 11 decembrie 2014

Seara de colinde romanesti peste Ocean




Diaspora romana


Institutul Cultural Roman, New York, S.U.A.


13 decembrie 2014






  Institutul Cultural Român din New York organizează, la sediul său - împreună cu Romanian Business Professional Association (RBPA) -, sâmbătă, 13 decembrie 2014, de la 6pm, în întâmpinarea marii sărbători tradiționale a Crăciunului, o seară de colinde românești interpretate de tineri reprezentanți ai comunității românești din zona New York, ei înșiși membri ai RBPA.
    În cadrul evenimentului, Grigore Culian, Cezar Giosan, Maria Moldovan, Dan Purcea și Ionuț Vacar vor oferi asistenței un recital de colinde tradiționale românești, dedicate Crăciunului.
    RBPA grupează tineri de diverse profesii, de origine română, care locuiesc sau își desfășoară activitatea în zona marii metropole nord-americane și care, prin orgine și prin preocupări, sunt foarte interesați în promovarea și strângerea legăturilor cu România.
    Evenimentul este dedicat tinerilor din comunitatea românească din New York și din împrejurimi, așa după cum evenimentul din 18 decembrie 2014, organizat de ICR NY, va fi destinat celor mai fragede generații ale româno-americanilor din zonă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu