vineri, 26 septembrie 2014

Ziua Confucius




Institutul Confucius


Muzeul de Istorie a Transilvaniei, Cluj - Napoca


27 septembrie 2014




   Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei organizează sâmbătă, 27 septembrie, ora 13.00, vernisajul expozitiei semnate He Lihong, unul dintre cei mai titraţi artişti plastici contemporani chinezi. Lucrările sunt realizate prin tehnica xilogravurii şi sunt centrate cu precădere pe redarea mediului natural din zona natală a artistului – Regiunea Autonomă Chineză Ningxia Hui.
    Evenimentul are loc cu ocazia ZILEI CONFUCIUS, de aniversare a 10 ani de Institut Confucius în lume şi 5 ani la Universitatea Babes-Bolyai. 
    Institutul Confucius este o organizaţie educaţională şi a fost infiinţat la Universitatea Babes-Bolyai in septembrie 2009 ca parte a unei reţele de 400 de institute la nivel mondial. În cei cinci ani de activitate instituţia clujeană a acţionat prin intermediul activităţilor culturale organizate, ca o punte de legatură între China şi România.
    Expoziţia va fi deschisă publicului până în data de 4 octombrie 2014 şi va putea fi vizitată în zilele de marţi, joi, vineri şi sâmbătă între orele 10.00-16.00, iar miercuri între orele 12.00-18.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu