Rețeta de magiun din prune centenară
Ziua Porților Deschise
Topoloveni
11 septembrie 2014
Anul acesta, reteta magiunului din prune implineste 100 de
ani, motiv pentru care ne face o desebita onoare sa va invitam sa pasiti
alaturi de noi acest prag istoric pentru gastronomia romaneasca.
Joi, 11 septembrie 2014, la ora 12:00, deschidem larg portile
Fabricii de magiun din prune Topoloveni pentru a arata ca pastram
traditionalitatea si unicitatea retetei din 1914, desi producem dupa standarde
moderne.
Vrem sa demonstram, inca o data, ca in era aditivilor
alimentari se poate face industrie alimentara in mod transparent si onest fata
de consumatori, cu un mare respect pentru sanatate, folosind doar ingrediente
proaspete romanesti.
Va asteptam cu drag, sa sarbatorim impreuna 100 de ani de
traditie, 100 de ani de nutritie!
Topoloveni, str. Maximilian Popovici nr. 56
(de pe autostrada A1
București-Pitești, ieșirea spre Topoloveni, km 96)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu