miercuri, 10 septembrie 2014

100 de ani de tradiție




Rețeta de magiun din prune centenară


Ziua Porților Deschise


Topoloveni


11 septembrie 2014




    Anul acesta, reteta magiunului din prune implineste 100 de ani, motiv pentru care ne face o desebita onoare sa va invitam sa pasiti alaturi de noi acest prag istoric pentru gastronomia romaneasca.
    Joi, 11 septembrie 2014, la ora 12:00, deschidem larg portile Fabricii de magiun din prune Topoloveni pentru a arata ca pastram traditionalitatea si unicitatea retetei din 1914, desi producem dupa standarde moderne.
    Vrem sa demonstram, inca o data, ca in era aditivilor alimentari se poate face industrie alimentara in mod transparent si onest fata de consumatori, cu un mare respect pentru sanatate, folosind doar ingrediente proaspete romanesti.
    Va asteptam cu drag, sa sarbatorim impreuna 100 de ani de traditie, 100 de ani de nutritie!

   Adresa fabricii – locul de desfășurare al evenimentului: 

Topoloveni, str. Maximilian Popovici nr. 56 
(de pe autostrada A1 București-Pitești, ieșirea spre Topoloveni, km 96)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu