marți, 8 iulie 2014

Mineral Expo




Galeria de Arta Helios


Timisoara


11 - 13 iulie 2014





   Galeria de Arta Helios in parteneriat cu Mineral Expo Romania aduc la Timisoara intre 11 si 13 iulie 2014, o editie noua a expozitiei cu vanzare de pietre pretioase si semipretioase, bijuterii si cristale.
   In spatiul destinat expunerii de frumos spre aprecierea celor interesati vor fi aduse cele mai indraznete opere ale naturii - cristalele. Esantioanele, flori de mina, formate in milioane de ani, explozive in culori si forme, extrase din adancurile Pamantului vor face deliciul publicului vizitator. Putand fi analizate si comentate din punct de vedere estetic dar si pentru propietatile curative, aceste cristale sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a inmagazina enerigii pozitive. Pe langa multitudinea de informatii legata de cristaloterapie in cadrul expozitiei de la Timisoara vor fi prezentate si o serie de bijuterii din Rubin, Safir , Smarald, Opal de Peru, Cuart, Topaz Imperial, Citrin, Ametist.
   Ca piesa de exceptie Mineral Expo va expune pentru a doua oara in Romania o piesa de colectie – un tanzanit de peste 150 de carate. Cristalul de tanzanit privit prin transparenta din diferite directii poate aparea in culori diferite, variind intre albastru, rosu grena si violet.
Cristalul expus este asemanator unuia dintre cele mai frumoase cristale de tanzanit denumit Regina din Kilimanjaro (eng. Queen of Kilimanjaro).
   Singurul loc pana in prezent in lume unde a fost gasit acest mineral este Miralani Hills langa Arusha in Tanzania, in regiunea vulcanului Kilimandjaro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu