miercuri, 11 decembrie 2013

Pe simezele galatene




Arta plastica contemporana romaneasca


Felix Aftene


Muzeul de Arta Vizuala, Galati


13 decembrie 2013 - ianuarie 2014




   Muzeul de Artă Vizuală Galaţi are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziţiei de pictură semnată Felix Aftene, vineri 13 decembrie, ora 18.00.
   Născut la Vaslui, pe 1 ianuarie 1972, Felix Aftene a absolvit Academia de Arte George Enescu Iaşi, Facultatea de Artă Plastică Decorativă şi Design, specialitatea Artă Murală şi Monumentală, în prezent fiind doctorand la aceeaşi universitate. 
   Din 1998 este scenograf la Studioul Teritorial Iaşi al Televiziunii Române şi realizator al rubricii de artă Galeria, emisiune de promovare şi documentare a artelor vizuale din zona Moldovei, difuzată pe canalele televiziunii naţionale.
   Cu zeci de expoziţii personale şi de grup, atât în ţară cât şi în străinătate, Felix Aftene are un impresionant palmares de premii, obţinute de-a lungul carierei.
  A realizat lucrări de artă monumentală în spaţiul public, restaurare biserici, dar şi ilustraţie de carte, cu precădere pentru editura Polirom (ultima creaţie -coperta romanului Apocalipsa de Chuck Palahniuk, apărut în 2013).
   Are lucrări în colecţii particulare şi muzee din România, Grecia, Franţa, Germania, Canada, S.U.A., Norvegia, etc.
   Pentru informaţii suplimentare despre această expoziţie, dar şi despre alte acţiuni ale muzeului, puteţi accesa pagina de Facebook : Muzeul de Arta Vizuala Galati şi site-ul muzeului: www.mavgl.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu