miercuri, 11 decembrie 2013

Initiative de toata lauda




JCI Constanta


Concertul umanitar: Ajuta-l pe Mos Craciun


Forte Life, Constanta


13 decembrie 2013






   JCI Constanța organizează vineri, 13 decembrie 2013,  între orele 19.00 - 22.00, la Forte Life (Complex Dacia, etaj 1),un concert de colinde și melodii specifice Sărbătorii Crăciunului, intitulat AJUTĂ-L PE MOȘ CRĂCIUN!.
   Scopul principal al acestui concert este umanitar, și anume acela de a aduce o bucurie în viața celor 33 de copii infectați cu HIV/ SIDA înscriși în baza de date a Asociației Copiii Tuturor.
   Acești copii, din cauza neajunsurilor și a problemelor în familie, ajung să nu cunoască bucuria unei sărbători tradiționale cu bucatele specifice, sau bucuria primirii unui cadou de Craciun, doar pentru că părinții lor sunt prea săraci pentru a le putea oferi. Problemele cu care se confruntă familiile acestor copiii pornesc de la neajunsuri pentru hrana, medicamente, lemne pentru încălzire pe timpul iernii, dar mai ales pornesc din lipsa posibilității de a-și pregăti copiii pentru școală cu rechizite și haine.
   Un alt obiectiv pe care JCI Constanta dorește să-l atingă prin organizarea acestui concert este acela de a aduce magia Sărbătorilor în sufletele dumneavoastră, de a vă încânta cu cele mai frumoase colinde și melodii cunoscute din repertoriul românesc și internațional.
  Vă invităm să vă bucurați de acest eveniment și să donați pachete de alimente (neperisabile), haine, rechizite, jucării sau sume de bani. Sumele de bani strânse în urma donațiilor dumneavoastră vor fi folosite pentru achiziționarea de ajutoare pentru cazurile prezentate de Asociația Copiii Tuturor.
***urban-constanta.blogspot.com via Zetu Harry

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu