miercuri, 20 noiembrie 2013

Initiative de toata lauda




Asociatia Autentic Romanesc


Campania: Din suflet pentru suflet


Horezu


20 noiembrie - 12 decembrie 2013






Ansamblul Casei Pinochio

   Impreuna putem aduce Craciunul! este mesajul acestei actiuni. Astfel, cu un mic efort,  poti participa cu o donatie pentru cei mici si ai sa primesti in schimb  un zambet inocent.
   Campania DIN SUFLET PENTRU UN SUFLET este o campanie umanitara care are scopul de a mobiliza comunitatea locala si a indrepta atentia ei asupra copiilor  din centrele de plasament din judetul Valcea.
    In perioada 20 noiembrie-12 decembrie 2013, la Clubul Copiilor Horezu, Ligia-Elena Muresan-Bucuresti , Laura Craioveanu-Rm Valcea si la  sediul Asociatiei din Costesti-Bistrita vom strange: jucarii, caiete, creioane colorate, carti de povesti, carti de colorat pentru a fi daruite in ziua de 13 decembrie 2013, copiilor din  centrele de plasament.
   Si pentru ca ne dorim sa schimbam metoda anilor trecuti, organizam si o licitatie a Brazilor de Craciun impodobiti de cei ce isi doresc sa  demonstreze  ca sarbatorile de iarna ne fac mai buni .
   Bradutii ii punem noi la dispozitie, dumneavoastra urmand sa-i decorati cat mai frumos.
   Din incasarile obtinute 50%  merg intr-un cont pentru achizitia costumelor populare necesare ansamblului Ghioceii Casei Pinochio din Babeni, iar 50% merg la cel ce a impodobit bradutul.
   Pretul de pornire se va face printr-o evaluare de catre o  echipa  formata din reprezentanti ai fiecarei institutie partenere.
   Licitatia brazilor de Craciun va avea loc pe data de 13 decembrie 2013, ora 17.00 la Casa de Cultura Constantin Brancoveanu Horezu unde veti avea parte de un spectacol plin de emotie si multe surprize.
   Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi pentru a demonstra ca inca exista solidaritate.

  VA MULTUMIM ANTICIPAT CELOR CE NI SE VOR ALATURA!

  PARTENERI: D.G.A.S.P.C  VALCEA ,  PRIMARIA HOREZU, ASOCIATIA AUTENTIC ROMANESC, CLUBUL COPIILOR HOREZU, ASOCIATIA TOTUL PENTRU VALCEA.
***Nana Predoiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu