luni, 21 octombrie 2013

Copacul cu Ravase



Muzeul National al Taranului Roman


Bucuresti


21 octombrie 2013





Copacul cu răvaşe


  Vă invităm luni, 21 octombrie 2013, ora 20:00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, Sala Acvariu, la evenimentul Copacul cu Răvaşe.

  Copacul cu răvaşe cuprinde o colecţie de citate din mentalul universal sau înţelepciunii anonime. Deşi obiect de serie, fiecare exemplar reprezintă un unicat, paradox care conturează conceptul studioului de design altFEL şi hazardART.

  Poziţionat într-un loc vizibil şi accesibil într-o casă sau în orice fel de loc public, Copacul cu Răvaşe, pretext de comunicare şi promovare a înţelepciunii şi valorilor umane, are un scop practic, nu doar unul decorativ.
  Oferite prietenilor, trecătorilor sau oricui, micile suluri, asemenea unor papirusuri în culori diferite de la alb, negru, gri sau roşu până la verde, galben, oranj, albastru, bleu, mov, grena, bleumarin, turcuaz etc., pot fi culese prin extragere din zecile de răvaşe poposite asemenea unor fructe în crengile copacului.

  Prin minunea hazardului, textul ales transmite mesajul cel mai potrivit, înlesnind dialogul.

  După extragere, în orificiile rămase fără răvaşe se pot introduce altele noi. Editarea răvaşelor va constitui o activitate continuă a iniţiatorilor, care vor “alimenta” la cerere copacul cu “refill”, care se găseşte în cutiuţe cu diferite conţinuturi.

  Copacul cu Răvaşe este un dar pentru oricine apreciază frumosul, îşi doreşte comunicarea, gustă dialogul şi este însetat de cunoaştere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu