luni, 28 octombrie 2013

Doamna din lac




Clubul de lectura Nemira


Libraria Carturesti Verona, Bucuresti


editia a VIII-a, 28 decembrie 2013






Editura NEMIRA's photo.

   Clubul de lectură Nemira este locul în care pasionaţii de lectură se întâlnesc pentru a dezbate cărţile lor preferate, alături de scriitori şi editori deopotrivă! 
   Clubul revine pe 28 octombrie, de la ora 19.00, în mansarda librăriei Cărturești Verona. Luna octombrie aduce cititorilor prima întâlnire cu o carte ce iese din sfera literaturii SF & Fantasy abordate în cele şapte ediţii de până acum. Pentru 28 octombrie, membrii Clubului de lectură Nemira au ales volumul Doamna din lac de Raymond Chandler, creatorul romanului polițist modern american.
   Romanul Doamna din lac aduce în prim plan un personaj celebru în lumea detectivilor din literatură, Philip Marlowe. Acesta este un personaj ca nimeni altul, rece, sfidător faţă de autoritate, alcoolic, cinic, atent la detalii, cu o minte ascuţită şi cu o putere de deducţie fantastică. În Doamna din lac, Philip Marlowe anchetează dispariția soției unui om de afaceri. Acesta crede că soţia a fugit cu amantul său, însă întâlnirea dintre soţ şi amant va dovedi că nimeni nu ştie de fapt unde este Crystal, soţia "buclucaşă”. Philip Marlowe intră în acţiune, pornind pe urmele ei.
  Cei care vor să participe în Clubul de Lectură Nemira din 28 octombrie se pot înscrie accesând următorul link:

http://e-nemira.ro/clublectura/

  Pentru că poveştile sunt cu atât mai frumoase, cu cât ai pe cineva cu care să le împărtășești. Clubul de lectură Nemira este locul unde începe călătoria spre lumea fascinantă a cărţilor bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu