miercuri, 4 septembrie 2013

Hai Romania !




City Insurence sustine 

Echipa Nationala de Fotbal


Romania - Ungaria


Arena Nationala, Bucuresti


6 septembrie 2013





   Se apropie ora unui adevarat eveniment cu puternica incarcatura emotionala, pe plan sportiv si nu numai. Un meci de fotbal care a reprezentat si reprezinta inca o incercare deosebita nu numai pentru protagonistii "din iarba" dar si pentru toti cei care "mananca fotbal pe paine". Si ca sa fim corecti pana la capat, pentru aproape intreaga natiune !
   Mi-aduc aminte de primavara anului 1972 (29 aprilie) cand eram elev in primul an la liceul Ovidiu din Constanta. Meciul cu Ungaria, prima mansa, pentru accederea la Campionatul European  din Belgia, urma sa se dispute in deplasare, la Budapesta. Aveam ore dupa-amiaza si fierbeam de nerabdare, ca toti colegii, sa ajungem acasa pentru a ne aseza in fata televizoarelor. Orasul era literalmente pustiu cu ore bune inainte de startul partidei; stranietatea atmosferei imi este vie si acum.   
  Atunci a fost 1-1, golul nostru fiind marcat de un fundas, Satmareanu II, culmea cu radacini etnice maghiare. Peste doua saptamani avea sa fie, in retur, tot egalitate, 2 - 2 asa ca a urmat un meci de baraj, pe teren neutru, la Belgrad. Pe care l-am pierdut, din pacate, cu 1 -2. Era o generatie de fotbalisti frumoasa dar mai ales valoroasa. Cea a lui Dobrin (FC Arges) sau Neagu (Rapid) si asta ca sa dau numai doua exemple...
   Si acum avem fotbalisti cu care ne putem mandri si mai avem si o dorinta nemaipomenita pentru o victorie extrem de necesara in economia grupei. Orice indemn, orice ajutor pentru baietii nostri este un atu in plus intr-o "batalie" sportiva atat de importanta.



   City Insurence, sponsor oficial al Echipei Nationale a Romaniei construieste galeria de bloggeri ai nationalei - cum ? aflati de pe https://www.facebook.com/CityInsurance.
   Lucrurile nu se opresc aici, caci organizeaza si un concurs pe blogdefotografie.ro, informatiile necesare putandu-le lua de aici.

VICTORIE !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu