vineri, 5 iulie 2013

Scotoceala cu folos




Yard Sale


Dianei 4, Bucuresti


editia a VI-a, 14 iulie 2013







1, 2, 3, 4, 5, SASE ! Editia a sasea de Yard Sale!

   Duminică, 14 iulie 2013, intre orele 10:30-19:00, ne strangem din nou la Dianei 4 (zona Piata Rosetti) pentru editia de iulie. 
  Te asteptam cu limonada, racoare si umbra pe terasa mare si la subsol, asa ca da fuga la chilipiruri. Cumpara la preturi mici comori de care altii s-au plictisit, nu le mai vin, plac sau, pur şi simplu, pentru care nu mai au loc.
  Pentru a sase oara cosuri, standere si valize cu haine, pantofi, viniluri, obiecte decorative, carti, ilustrate isi cauta stapani noi care sa le poarte, redefineasca, recicleze, refoloseasca.
  Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste, faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor de care te-ai plictisit, dar nu vrei sa le arunci. La finalul fiecarei editii participantii doneaza o parte din hainele ramase nevandute unei case de plasament.
  Astfel, Yard Sale Dianei 4 in duminica din 14 iulie 2013, de la 10:30 la 19:00, va asteapta sa scotociti în mult mai multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni.

Intrare libera !

  Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de 
Yard Sale – REUSE, RECYCLE ! 
si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de mici evenimente lunare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu