marți, 2 iulie 2013

Marius Chivu






In spatele copertilor


Marius Chivu: Ce-a vrut sa spuna autorul


Galeria Occidentului, Bucuresti


editia a II-a, 9 iulie 2013







  Galeria Occidentului găzduiește marți, 9 iulie (19:30) o întâlnire informală cu scriitorul si criticul literar Marius Chivu. La cea de-a doua ediție În spatele coperților, l-am provocat pe Marius Chivu la o discuție despre cartea sa cea mai recenta Ce-a vrut să spună autorul, un volum ce cuprinde 27 de interviuri realizate de Chivu în ultimii 10 ani cu cei mai importanți scriitori români.
  Vrem să aflam ce, cum și cât se (mai) scrie în România, ce nu se vede din meseria de scriitor, ce "pățești” când citești o carte bună, care e relația critic-scriitor, dar și cine este omul Marius Chivu, lăsând la o parte latura de critic și scriitor.
  Prin seria de întâlniri În spatele coperților, Bazar Literar și Papion PR & Events își propun să aducă universul creativ al scriitorilor contemporani mai aproape de sufletul cititorilor. Am inițiat o serie de discuții informale, relaxate, în care cititorul dialogheaza nestingherit cu scriitorul a cărui carte i-a modificat măcar o fărâmă din mersul cotidian al vieții. Nu ne dorim un monolog de seară, ci o discuție ca între prieteni ce-și spun poveștile de viață, bucuriile și ofurile.
  Si pentru ca discutiile interesante se nasc mai mereu la un pahar, M1CramaAtelier va alege un vin special pentru aceasta intalnire.

  În spatele coperților este un proiect susținut de www.descris.ro.
Galeria Occidentului - Strada Occidentului nr. 11
Intrare: 30 lei; rezervari: anca@papionul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu