duminică, 23 iunie 2013


Ziua Universala a Iei


Clubul Victoriosilor


23 iunie 2013







  La iniţiativa comunităţii La Blouse Roumaine, luni, 24 iunie 2013, se sărbătoreşte pentru prima dată ziua Universală a Iei. 


  Evenimentul desfăşurat de Clubul Victorioşilor duminică, 23 iunie 2013, se înscrie în rândul celor 143, organizate în 109 localităţi din 48 de ţări, de pe 6 continente. 
  De la ora 10:00, micuţii şi mai marii componenţi ai Clubului Victorioşilor, însoţiţi de părinţi, fraţi şi bunici, au sosit la sediul televiziunii Columna, îmbrăcaţi în ie populară. Au fost prezenţi şi invitaţi de la Săteni, Răzvad şi Lucieni (judeţul Dâmboviţa), micuţi dansatori, recitatori şi cântăreţi care s-au simţit foarte bine.


  Toţi cei prezenţi la emisiune au cântat şi au recitat despre frumuseţea portului nostru popular şi s-au mândrit cu ia românească. Peste 120 de ii din colecţia Cristina Ilie au fost aşezate într-o expoziţie şi au fost purtate de participanţii la această ediţie plină de tradiţie, care au primit la sfârşit şi câte o diplomă specială dedicată acestei zile. Toţi copiii şi adolescenţii au realizat şi o paradă a iilor, iar platoul a arătat minunat, amenajat special pentru o zi de sărbătoare, mai ales că duminică, 23 iunie - se sărbătoreşte şi ziua de Rusalii.


  Ne dorim cu adevărat ca ia să devină un brand românesc ! De aceea, Clubul Victorioşilor a realizat cu drag acest eveniment.
Felicitări şi mulţumiri tuturor !

***http://clubulvictoriosilor.blogspot.ro via La Blouse Roumaine


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu