duminică, 23 iunie 2013


Cu SevenDrive nu te (mai) doare capul...


daca ai masina...

 si telefon destept...




Cum procedezi ? Nimic mai simplu: conectezi dispozitivul Seven Go la computerul de bord al masinii. Nu-ti ia mai mult de cinci minute. Si ai scapat de o gramada de griji !

 - Stii mereu unde iti este masina (prin localizarea GPS).
- Ai parte de un sumar zilnic privind obicieiurile tale de condus (cat timp si cati km. ai condus, consum, viteza maxima, traseele parcurse)
 - Iti reaminteste traseele facute (ai posibilitatea sa vezi pe o harta interactiva timpul de stationare, consumul de combustibil sau traseele de deplasare)
 - Prin Geofencing iti poti stabili un perimetru in care vrei sa se deplaseze masina (magazin, birou, acasa, scoala, etc) si esti anuntat daca intri sau iesi din acea zona.
- Esti alertat daca motorul iti este pornit sau oprit, despre vreo remorcare neautorizata sau daca dispozitivul a fost deconectat
- Mentenanta autovehiculului este si ea avuta in vedere (stii cand iti expira polita RCA, CASCO, ITP, Rovinieta sau cand trebuie efectuata  urmatoarea revizie)
- Stii mereu unde ti-ai parcat masina (vezi pe telefon locul fata de pozitia ta).

Dupa cum vedeti, sunt sapte motive pentru care cred ca v-am trezit interesul in a testa macar SevenDrive.

Prefer sa va informez decat sa fabulez. Nu o sa insailez vreo istorioara cu ce am patit eu si masinuta mea si ce de folos mi-ar fi fost dispozitivul. Povesti de adormit copiii in speranta iluzorie ca astfel veti da navala in magazinele de specialitate. Sunt sapte motive temeinice care ar trebui sa va convinga. Nu-mi mai bat gura de pomana, va invit sa accesati 
și pagina de Facebook a soluției https://www.facebook.com/SevenDriveRO

Enjoy !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu