marți, 25 iunie 2013

Expozitie de reptile vii




Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii


Constanta


iunie 2013



Expoziţie de reptile vii la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii

  A venit vara, copiii sunt în vacanţă, iar litoralul oferă şi alte surse de relaxare şi distracţie, plus de îmbogăţire a cunoştinţelor, în afară de mare, înot, plajă. În fiecare vară, începând de acum trei ani, atât constănţenii, cât şi turiştii pot vizita o expoziţie de reptile vii extrem de interesantă, care se află în incinta Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. 
  De acum trei ani, în fiecare vară, în parteneriat cu o firmă din Arad, adăpostim o expoziţie itinerantă care prezintă cele mai frumoase specii de reptile în decoruri foarte naturale, a declarat, pentru Replica, Adrian Bâlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa. 
  Exemplare rare, uneori unice în Europa, pot fi admirate într-un cadru special amenajat. Pot fi văzute: cobre, iguane, şerpi uriaşi, scorpioni, agame, broaşte ţestoase, anaconda, şerpi cu clopoţei, varani, vipere africane, tarantule, gekko, boa, şerpi regali, crocodili şi multe altele. 
  Intrarea pentru adulţi este 13 lei, pentru copii, 8 lei, iar pentru copii care nu au împlinit încă vârsta de 5 ani, intrarea este gratuită. 
  Cei cu mai mult curaj se pot chiar poza cu unul dintre şerpi care are dimensiuni impresionante.

Expoziţie de reptile vii la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii

***replicaonline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu