joi, 9 mai 2013

Initiative de toata lauda


Asociatia STEA


Spectacol caritabil: Eleganta in scop nobil


Filarmonica Dinu Lipatti, Satu Mare


8 mai 2013






spectacol asociatia stea (58)

   Asociaţia STEA a organizat miercuri seara (8 mai) la Filarmonica Dinu Lipatti, spectacolul caritabil Eleganţă în scop nobil, în vederea strângerii fondurilor necesare pentru continuarea programelor de reintegrare socială a tinerilor şi copiilor străzii.

spectacol asociatia stea (17)

   Evenimentul face parte din campania Asociaţiei Stea, demarată în luna aprilie, intitulată sugestiv 11Zâmbet – Apel pentru sufletul tău.

spectacol asociatia stea (63)

   Spectacolul a cuprins parada de modă – ţinute de zi semnate Otto Hermann, muzică folk cu Tavi Bud şi Sorin Bălaj, dans sportiv şi de societate cu copiii de la Clubul de dans CTS, cu vârste între 3 şi 10 ani,  un moment muzical cu Teodora Vastag – voce si Corina Savian – pian.

spectacol asociatia stea (45)
   De asemenea, pe scenă au urcat şi beneficiari ai  Asociaţiei STEA, care au prezentat un număr de street dance, fiind pregătiţi de Iulian Terţan.
   Finalul spectacolului a fost rezervat lansării întregii colecţii de rochii de seară Feel by Filomena, creaţiile fiind realizate de fosta MISS România, Filomenia Patricia Finta.
   În holul Filarmonicii au fost amplasate cutii de donaţii si formulare de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit pentru spectatorii care au dorit să ofere un dar copiilor şi tinerilor de pe străzi, beneficiari ai Asociaţiei STEA.
***portalsm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu