vineri, 1 martie 2013

CDPL Fest


Club A, Bucuresti


editia a IX-a, 8 martie 2013





8 martie Iubitul meu... Leonard la CDPL Fest 9

   Vineri, 8 martie, în cadrul ediției a 9-a a CDPL Fest, vom avea parte și de un spectacol de teatru. Este vorba despre IUBITUL MEU... LEONARD, cu actrița Diana Giubernea, în regia Monei Gavrilaș. Reprezentația începe de la 19:30.
   IUBITUL MEU... LEONARD - un spectacol senzual, emoționant, atractiv, inedit, după opera fascinantului Leonard Cohen. Un drum plin de căutări în labirintul amintirilor. O "călătorie" în sufletul omului. Spectacolul este privit altfel, inedit, debutând cu un Leonard matur, trecut prin viață, amintindu-și de clipele fericite, apoi avem un Leonard în tinerețe, în plină forță, care se îndrăgostește, traiește cu pasiune orice clipă, care luptă pentru ideile sale, care face politică, iar în final ne întâlnim cu un Leonard-copil, abia născut. Drumul este invers, dar poate mai adevărat... (ar trebui să ne naștem bătrâni - după cum bine spune Ana Blandiana). 
  Ceea ce este surprinzător în opera lui Leonard Cohen este tocmai această permanentă căutare a sufletului prin mijloace contradictorii, în care forța se amestecă subtil cu tandrețea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristețea...Descoperim însă și un Leonard luptător, neînfricat, acuzator, un combatant politic pregătit parcă să apere întreaga planetă de răul de peste tot. 
  IUBITUL MEU... LEONARD ar trebui să ne facă mai sensibili și mai puternici totodată, mai atenți la ceea ce spunem, facem, gândim. Să fim Liberi în noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu