joi, 28 februarie 2013

Initiative de toata lauda


Centrul Cultural Palatele Brancovenesti


Martisorul Bucuriei


Mogosoaia


1 - 2 martie 2013





   Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural Palatele Brancovenesti din Mogosoaia, organizeaza in perioda 1-2 martie 2013 Martisorul Bucuriei.
   Evenimentul este dedicat femeilor care provin din familii nevoiase, dar si copiilor din centrele de plasament din Capitala.
  Pe 1 martie doamnele si domnisoarele inregistrate in sistemul de ajutor social al Directiei de Protectie Sociala a Municipiului Bucuresti sunt invitate la un spectacol de muzica si teatru care va avea loc intr-un cort amplasat in curtea Palatelor Brancovenesti, de la Mogosoaia. Atmosfera va fi una de sarbatoare, iar pe scena vor urca, printre alti artisti, Pepe si Gabriel Cotabita.
  Pe 2 martie, copii din centre de plasament, fundatii si asociatii non guvernamentale impreuna cu personalul didactic vor fi invitatii speciali ai Palatului Brancovenesc.
  Cei mici se vor bucura de un spectacol realizat de copii talentati, care vor sustine minirecitaluri, dar si reprezentatii de dans modern si folcloric.
  De asemenea, copiii vor avea posibilitatea sa confectioneze martisoare si felicitari, in cadrul atelierelor de creatie organizate la Palat.

Porti deschise la Palatul Mogosoaia, de Martisor

   In perioada 1-8 martie, Primaria Municipiului Bucuresti le invita pe toate doamnele si domnisoarele sa viziteze domeniul brancovenesc. Intrarea va fi libera, iar la finalul vizitei acestea vor primi, in dar, un martisor confectionat de copiii de la Centrul Pilot de Protectie a Copilului Victima a Traficului de fiinte umane Gavroche.
   Vizitatoarele vor intra in curtea de onoare in care se afla Palatul Brancovenesc, construit in 1702 de Constantin Brancoveanu pentru al doilea fiu al sau, Stefan.
   De asemenea, vor putea admira cele 300 de piese ce fac parte dintr-o colectie de arta comparata a Muzeului de Traditii Aulice din cadrul Palatului. Cuhnia, fosta bucatarie domneasca, va fi o alta atractie, la fel si Turnul portii, Ghetaria (fostul depozit de gheata al palatului) sau Parcul englezesc cu gradini in stil italian (amenajarea sa peisagistica realizandu-se intre anii 1921 – 1922 sub indrumarea Marthei Bibescu).

Programul artistic

01 martie

15.00 – 15.45 -Tango Monsieur, piesa de teatru pusa in scena de trupa Scena Art
16.00 – 16.40 - Concert Pepe
16.50 – 17.10 - Stand –up comedy – Dan Badea
17.15 – 17.45 - Gabriel Cotabita – recital

02 martie

11.00 –11.30 - Ateliere de creatie-copiii vor putea sa invete sa confectioneze martisoare si sa picteze felicitari
11.30 – 12.00 - Moment artistic pus in scena de trupa de copii Sunetul Muzicii
12.15 – 12.45 - Trupa As va prezenta un spectacol de dans modern si folclor
13.00 – 14.00 - Printesa Mofturoasa – piesa de treatru – Trupa Scena Art
14.10 – 14.30 - Alexandru Tudor, un adolescent premiat la mai multe concursuri nationale, va sustine un mini recital.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu