marți, 5 februarie 2013

Arta plastica contemporana romaneasca


Romeo-Crisan Paraschivescu (Parot)


Expozitia de grafica si de pictura: Secvente de griuri si culoare


Sala Orangerie, Resedinta de vara Brukenthal, Avrig


2 - 28 februarie 2013







    Pictorul Romeo-Crisan Paraschivescu, cunoscut ca artist sub numele de PAROT, absolvent al Liceului de arta din Brasov si al unor valoroase stagii de formare in Franta, cladit ca artist la scoala de arta a profesorului Bella Klement, a fost remarcat in expozitii in tara si in strainatate: Franta, Paris - Salon de arta international de arta contemporana si religioasa, Salon au Grand Palais, le Salon Art et Cheval de Saumur; Elvetia-galerii particulare, Italia: Venetia - Bienala, Roma - Quadriennala. In Romania lucrarile Domniei-sale pot fi admirate la Brasov in expozitia permanenta de la Transilvania Art Gallery.


   Expozitia Secvente de griuri si culoare de la Avrig ne releva creatii realizate pe parcursul mai multor ani, in doua maniere: grafica si pictura, ambele emblematice ale stilului propriu pictorului  Romeo-Crisan Paraschivescu. 


   Evenimentul ramane pe simeze pe tot parcursul lunii februarie iar vizitatorii pot, dupa vizionarea acesteia, petrece cateva ore placute in ansamblul baroc, pe aleile celor 14 ha de parc sau in restaurantul elegant de langa galeria Orangeriei.

   Orangeria Resedintei Brukenthal din Avrig renaste ca valoare arhitecturala si spatiu in care artele frumoase se regasesc acasa. Veti gasi aici mereu lucrari valoroase si artisti care dau stralucire galeriilor de arta.


   Redobandindu-si frumusetea de odinioara, Orangeria Resedintei de vara Brukenthal din Avrig se remarca, printre altele, ca o splendida galerie de arta, drept pentru care pe simeze isi dau rand expozitii valoroase.



   Dupa expozitia de pictura intitulata Carnaval a Domnului Ovidiu Carpusor si cea de instrumente vechi muzicale cu coarde Loja chitarelor a domnului Cordos, pe simeze iubitorii de arta moderna pot admira lucrarile pictorului Romeo-Crisan Paraschivescu (comunicat de presa: Maria Grancea)


Imaginile de la expozitie apartin tot Mariei Grancea, careia ii multumesc si cu aceasta ocazie.
   
           
                                                                                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu