marți, 29 ianuarie 2013

Dragostea, chiar ea



Libraria Cafe Kretzulescu


Joia Linguritelor...cu dragoste


Lansare de carte


Corina Sabau


Bucuresti


31 ianuarie 2013




Joia Linguritelor - Dragostea,chiar ea

   Librăria Humanitas Kretzulescu si editura Polirom va invita joi, 31 ianuarie, de la ora 18:00, la Joia Linguritelor ...cu dragoste. Ne intalnim cu prozatoarea Corina Sabău, cu prilejul apariţiei celui mai recent roman al său, Dragostea, chiar ea. 

  Alaturi de autoare ii avem pe 
Bianca Burţa-Cernat, Ovidiu Şimonca, Daniel Cristea-Enache.

  Invitat special: Nora Iuga
  Moderator: Virginia Costeschi

  Dragostea, chiar ea, este un impresionant roman despre dragoste şi suferinţe, în care protagoniştii trăiesc o iubire eroică.
  În viaţa lor apare dragostea. Atît de puternică, atît de neaşteptată, încît îi face să lase totul în urmă. Teo uită cît a suferit după despărţirea de Lily, fosta lui nevastă, Mia nu-şi mai plînge condiţia de funcţionară oarecare într-un minister prăfuit. Îşi părăseşte soţul, care se retrage la ţară şi se dedică apiculturii. Avînd de înfruntat o mulţime de piedici şi un trecut dureros, cei doi îşi imaginează că trăiesc o iubire eroică. Între ei intervine însă Lily; părăsită de iubit, femeia îşi vrea înapoi soţul. Abandonată, Mia plănuieşte, la rîndul ei, să se întoarcă la mai vechea sa iubire. Cum şi-ar putea imagina că între timp Vlad s-a îndrăgostit de o femeie pe care a întîlnit-o la liturghia de duminică ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu