joi, 31 ianuarie 2013

Mesaje cu flori



Gradina Botanica Anastasie Fatu


Expozitie de plante exotice


Iasi


3 - 24 februarie 2013




expozitie plante exotice Expozitie de plante exotice la Gradina Botanica, 3 24 februarie

   Inaugurarea are loc duminica, 3 februarie 2013, de la ora 11:00. Expozita va fi deschisa zilnic, intre orele 9:00 si 16:00, pana pe 24 februarie; biletul de intrare costa 5 lei.
   Iesenii pot admira incepand cu aceasta duminica o noua expozitie de flori la Gradina Botanica cu specii de plante exotice, cultivate in Complexul de Sere.
  "Acest eveniment ne ofera prilejul sa prezentam in Sera Expozitionala colectii de plante cu o valoare patrimoniala deosebita, ce se remarca prin bogatia de specii si soiuri, care provin din schimburi internationale cu gradini botanice de pe alte continente. Simbolurile pline de mister din Estul indepartat se regasesc in diversitatea cromatica si formele cultivate, dar si in elementele utilizate pentru realizarea aranjamentelor florale“, au specificat reprezentantii institutiei.
  Publicul va fi incantat de azalee, camelii si plante dirijate in stil bonsai, elemente care amintesc de spatiul japonez. Nu vor lipsi exemplarele de crotoni, dracene, ferigi, begonii, marante, orhidee, citrice, cactusi, alte plante suculente.
   Un abonament lunar costa 50 lei. Miercurea, serele sunt inchise !

INFO

Gradina Botanica Anastasie Fatu
Str. Dumbrava Rosie, 7-9
botanica.uaic.ro

***iasifun.ziaruldeiasi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu