marți, 11 decembrie 2012

Poftiti la targ !



Targ de Arta si Cadouri Handmade de Craciun


Galeria de Arte Vizuale, Oradea


13 - 21 decembrie 2012




TARG de ARTA si CADOURI HANDMADE 2012


  Târgul de la Galerie si Uniunea Artistilor Plastici, Filiala Oradea, organizeaza cea de a VI-a editie a Târgului de Arta si Cadouri Handmade de Craciun la Galeria de Arte Vizuale
  În perioada 13-21 decembrie, zilnic între orele 11-20 (inclusiv sâmbata si duminica), va invitam sa ne vizitati la Galeria de Arte Vizuale din Oradea , str. Republicii nr. 15 lânga Select, unde artistii invitati va asteapta la Târgul de Arta si Cadouri handmade de Craciun o editie deosebita.
  La Târgul de Arta si Cadouri Handmade de Craciun veti gasi lucrari de pictura, grafica sau sculptura mica, icoane si cruci ale artistilor plastici membrii UAP Oradea, precum si obiecte handmade: bijuterii de colectie, unicate sau serie mica din cupru sau alama, medalioane, cercei crosetati, îngerasi din ceramica, pâsla sau crosetati, decoratiuni pentru brad din margele, ceramica sau sticla, genti, posete si portmonee din piele (cusute manual), camasi din in, rochii (pentru seara de Craciun sau Revelion), create de artisti si designeri vestimentari, tesaturi populare din fibre vegetale, margele de toate felurile etc.toate realizate de catre artisti plastici profesionisti si artizani.
   Oradenii, si nu numai, sunt invitati sa ne viziteze si sa aleaga cadouri deosebite pentru cei dragi dintr-o gama diversificata de produse unicat la preturi avantajoase.
Va rugam sa ne onorati cu prezenta dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu