sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Extravaganza Fashion Fair



Rooms Cafe, Bucuresti


 Fall in Red


prima editie, 1 - 2 decembrie 2012





targ de moda

   Târgul iubitorilor de frumos și artă - Extravaganza Fashion Fair vă invită la prima ediție, intitulată Fall in Red, chiar de ziua românilor, respectiv 1-2 decembrie 2012, între orele 11.00-20.00, ce se va desfăşura la Rooms Cafe (Str. Mendelev, nr.28-30).
   Propunem un concept nou, deosebit prin simplitatea si modestia lui, iar pentru fiecare poftă sau doleanță artistică, Extravaganza Fashion Fair prepară rețeta minune a unui târg special, prin:
- designeri, accesorii si haine, obiecte născute din mâinile artiștilor
- vintage, cu obiecte purtătoare ale amprentei timpului
- secțiunea dedicată bărbaților, ridicată la rang de prioritate - cosmetice bio, pentru bucuria trupului
- "delicatesele bunicii", mirosul prăjiturilor făcute în casă, care ne vor întipări în memorie evenimentul
- muzică live, ce ne va înduioșa inimile pe durata celor 2 zile ale târgului
- "camera artiștilor", este locul care adună, atrage și încetinește. Te "obligă" la cunoaștere si "împreună"
    Oamenilor care cred că orașul nu le oferă suficient, care tânjesc după obiecte autentice, oamenilor care iubesc lucrul manual și ne împărtășesc pasiunea pentru detaliu, oamenilor pentru care migala și dichisul sunt ‘de pus în ramă ’, oamenilor care sunt conduși de o serie de idealuri și valori profunde, oamenilor pentru care sunetul live al unei viori se îmbină minunat cu mirosul brioșelor făcute "ca la mama acasă ".
    Fiecărei dorințe arzătoare sau gând ascuns, rolul nostru este de a aduce în lumină acele elemente care te vor face să crezi că ai găsit în sfârșit colțul de oraș care povestește și predispune la visare și socializare.
    Va fi mai mult decât un simplu târg de modă și artă, va fi un manifest al autenticității și al umanității, dornic de transmitere a unui mesaj puternic si profund. Acela că a venit timpul implicării, al dăruirii, al grijii față de ceilalți, al bucuriei.
     Cu alte cuvinte, 50% din vânzarea biletelor (10 lei) de intrare vor fi folosiți pentru achiziționarea de cadouri, în pragul sărbătorilor de iarnă, pentru copiii de la Școala Constantin Stăncescu, comuna Răsuceni, județ Giurgiu.
     De asemenea, pentru transparența demersului propus, se vor realiza 2 video-uri, înainte și post acțiune.
     Extravaganza Fashion Fair își propune un demers nu doar legat de modă și de latura ei efemeră, ci și de artă, meșteșug, poveste, suflet, detaliu, atenție, sensibilitate, memorie. Oameni.
    Pentru inscrieri si mai multe detalii, ne puteti scrie pe adresa extravaganza.fair@ineventive.ro


    Suntem Alina si Teodora, doua… avocate pasionate de bucatarie, de mancarea sanatoasa, cu gust, facuta cu ingrediente de cea mai buna calitate si mai ales cu multa pasiune si dragoste. Pasiunea noastra comuna s-a transformat in Home-sweets, propunerea noastra de colt dulce pentru orice ocazie speciala, alcatuit exlusiv din prajituri si dulciuri facute acasa, coapte de noi personal si oferite cu drag celor care doresc nu neaparat cantitate, ci calitate si mai ales ceva proaspat, gustos si sanatos.
    Toate produsele noastre sunt realizate asa cum le facea bunica, din ingrediente 100% naturale fara conservanti, coloranti sau alte adaosuri, procurate in principal de la producatori locali, fructe proaspete de sezon, sau fructe congelate de cea mai buna calitate, zahar alb sau brun dupa caz, faina, nuci, cacao, fara a pierde totusi din vedere partea estetica de prezentare, de unde si logo-ul nostru: dulciuri de casa, cu clasa.


Colectia Peculiar



Ava Precub Design





    Fire de Murg înseamnă bijuterii care transmit un mesaj al decenței, al fastului, dar mai ales al bucuriei de te accesoriza cu stil și personalitate. Este un exercițiu de sensibilitate și frumos, de splendoare a acțiunilor mărunte. Lucrate din materiale naturale, ce au la bază metalul și fibrele sau sforile mătăsoase...




     Bookletta este cea mai bună prietenă a cărţii tale ! Într-o lume a genţilor pentru căţei şi fiţe, alege o geantă care promovează cititul! Purtând Bookletta, îi dai voie întregului oraş să vadă ceea ce citeşti şi să te judece în funcţie de asta, nu în funcţie de hainele pe care le porţi, firma ceasului, etc. În acest fel, educi, schimbi comportamente, faci cititul sexy şi atrăgător şi ieşi în evidenţa din mulţime. Asta ca să nu mai spunem… că te alături celor care lansează un nou trend! Bookletta este un concept de geantă pentru carte unic în lume, o invenţie înregistrată oficial. Este structurată astfel încât să aibă un buzunar din plastic tare separat special pentru carte (care se extinde în funcţie de volumul acestei), în care aceasta este protejată de şifonare, pătare, de umiditate, etc. În acel buzunar încape şi un ipad, un kindle, nook, sau orice gen de gadget de pe care citeşti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu