duminică, 25 noiembrie 2012

Zoolandia



Arta plastica contemporana romaneasca


Raluca Arnautu


Anaid Art Gallery, Bucuresti


22 noiembrie 2012 - 1 februarie 2012




   În perioada 20 decembrie 2012 – 7 ianuarie 2013 expoziţia poate fi vizionată numai cu programare pe e-mail: contact@anaidart.ro
   Raluca Arnăutu este absolventă a Universităţi Naţionale de Artă Bucureşti. Prima  participare la un eveniment Anaid Art Gallery a avut loc în 2011, în cadrul expoziţiei de grup Lighioane şi Supralighioane semnată Soap Art Kollektiv (Raluca Arnăutu & Suzana Dan). 
   În 2012 Raluca Arnăutu a participat la cea de a treia ediţie a Carnavalului Internaţional al Copiilor Tales and Thoughts organizat de Bienala de la Veneţia, cu expoziţia Beasts and Superbeasts semnată Soap Art Kollektiv (Raluca Arnăutu & Suzana Dan). 
    Zoolandia, semnată Raluca Arnăutu, recreează o lume imaginară prin intermediul unor obiecte de mari dimensiuni. Privitorul navighează printre insectele ce se transformă în plante, ciupercile colorate şi pisicile neastâmpărate. O să cunoaştem un câine care are pene, un peşte care, prin solzi, emană lumină şi un miriapod care şi-a înlocuit picioruşele obişnuite cu mânuţe de păpuşi pentru a se putea deplasa mai uşor. O pisică elegantă şi puţin distantă se uită de sus la privitor.
    Obiectele create de Raluca Arnăutu reprezintă personaje fantastice în care amestecul de materiale şi texturi conturează o lume plină de mister. Zoolandia este un loc în care te poţi întoarce oricând cu plăcere, trebuie doar să ai imaginaţie şi să ştii să visezi.
   Anaid Art Gallery vă invită să faceţi o incursiune în arta contemporană de  luni până vineri între orele 11:00 – 19:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00
   Curator: Diana Dochia





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu