joi, 6 septembrie 2012

Dimensiones



Diaspora romana


Lansare de carte


Elisabeta Botan


Spania


22 septembrie 2012





     Sâmbătă, 22 Septembrie 2012, începând cu ora 18:00, Editorial Seleer și FEDROM (Fedrerația Asociațiilor Românești din Spania) vă invită la un eveniment deosebit: lansarea cărții DIMENSIONES de Elisabeta Boțan. Manifestarea va fi găzduită de Casa de Socorro (Salon de Actos), strada Santiago, nr 13, Alcala de Henares. Evenimentul ii va avea ca invitați speciali (pe lângă autoarea cărții) pe scriitorii Gelu Vlașin și Raquel Viejobueno Rodriguez.


    Volumul cuprinde "…un grupaj de poeme în care temele principale sunt dragostea și existențe umane îmbinate într-un mod armonios și asortate cu eleganța unei scriituri care demonstrează o bună cunoaștere a tehnicilor de scriere, dar și o vizibilă implicare sentimentală față de tot ceea ce înseamnă poezie…”(Sinopsis – Gelu Vlașin).

     Elisabeta Boțan a câștigat locul trei la concursul organizat de Editorial Seleer, la secțiunea poezie în limba spaniolă, PRIMER CONCURSO de Poesia, Relato breve y Novela – Megusta leer & Editorial Seleer, desfășurat în perioada 2 mai – 1 iulie 2012.
     Elisabeta Boțan, scrie de la o vârstă foarte fragedă, dar, pâna nu demult, nu a încercat să publice, considerând că scrierile sale au o tentă personală.

*** Informatia am cules-o de la news4diaspora, publicatie online pentru romanii de pretutindeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu