miercuri, 7 iunie 2023

Inițiative de toată lauda

 


Colecții și Colecționari 


Muzeul Uneltelor, Timișoara 


5 iunie 2023









    "Fara surle si trambite, fara confetti si piscoturi, dar cu pasiune de-o viata, de luni 5 iunie 2023 deschidem public Muzeul Uneltelor*.

    MU este o colectie privata cu peste 30.000 de piese care isi propune sa salveze, conserve, studieze si sa arate uneltele si ustensilele din trecut, depozitare a unei parti fascinante a istoriei noastre.

   *Fiind o initiativa particulara (si de nisa), nesustinuta financiar de la buget/fonduri, pe langa cheltuiala imensa cu achizitionarea obiectelor si cu plata chiriei si intretinerii, nu ne putem permite sa angajam pe cineva ca sa tinem deschis cu orar normal.

   Asa ca, prin "deschis" intelegem ca va asteptam, CU DRAG si GRATUIT, in fiecare zi de luni de la ora 17:30 la ora 19:00 la adresa: Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 49A (vis-a-vis de VENUE, aproape de Dedeman Lipovei).

   In alte zile/ore putem organiza vizite si prezentari la cerere, dar acestea vor fi contra unei oarecare donatii. Totusi, cine doreste sa viziteze muzeul, o poate face GRATUIT dupa orarul de mai sus."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu