miercuri, 3 august 2022

Muzeul Brandurilor Ploiești

 


Ploiești 


2 - 30 august 2022




    www.muzeulbrandurilor.ro a inaugurat marți, 2 august 2022, o expoziție de branduri ploieștene mai vechi de 30 de ani. Expoziția, desfășurată cu sprijinul Primăriei Ploiești și susținută de Coral Impex și Citygate, conține peste 150 de reprezentări ale unor mărci ultracunoscute ploieștenilor mai vârstnici de 40 de ani.

    Getax, Lumea Copiiilor, Berbec, Materna, Tic-Tac, Flacara, Bulevard, Big, Prahova, Mercur, Progresul, Junior, Rulmenți Grei, Confecția, Upetrom sunt doar câteva dintre brandurile care apar pe panourile ce vor rămâne amplasate toată luna august pe pasajul pietonal dintre Muzeul Județean de Istorie și Teatrul Toma Caragiu.

    Expoziția se dorește un prilej de socializare între cel puțin trei generații de ploieșteni: vârstnicii (care au lucrat în companiile ce apar pe panouri), cei de vârstă mijlocie (care au cunoscut brandurile din expoziție în copilăria lor), și tinerii de azi, care au astfel ocazia să-și vadă pentru prima oară părinții și bunicii drept ghizi personali în plimbarea vizuală prin trecutul orașului.

    În perioada 2-30 august, ploieștenii care-și fac o fotografie având în fundal expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești și o trimit la contact@muzeulbrandurilor.ro pot câștiga un voucher de cumpărături de 1.000 de lei pe kolectionarul.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu