miercuri, 13 iulie 2022

Olimpiada de Benzi Desenate

 


Banda Desenată Românească 


Casa Filipescu - Cesianu, București


ediția a III-a, 12 iulie - 11 septembrie 2022





    Inițiată de Mihai Ionuț Grăjdeanu - autor și profesor de benzi desenate, sub egida Comitetului Olimpic și Sportiv Român și a Academiei Olimpice Române, Olimpiada de Benzi Desenate a ajuns la a III-a ediție. Ediția din acest an a fost dedicată Jocurilor Olimpice de iarnă și s-a desfășurat sub motto-ul Împreună pentru un viitor comun (motto official al JO de iarnă de la Beijing 2022).

    Expoziția outdoor este realizată în parteneriat cu Muzeul Municipiului București și poate fi vizitată la Casa Filipescu-Cesianu până pe 11 septembrie 2022.

    Olimpiada de Benzi Desenate este un concurs național de benzi desenate și de promovare a tinerelor talente din mediul de învățământ primar, gimnazial și liceal. Evenimentul este desfășurat sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO.



Găsiți mai multe detalii despre Olimpiada BD aici

 -http://muzeulbucurestiului.ro/olimpiada-bd-editia3/

    Pentru participanții la Olimpiada BD, menționăm că vineri, 15 iulie 2022, începând cu ora 11:00, va avea loc o festivitate de premiere a câștigătorilor Olimpiadei de Benzi Desenate ediția 2022 la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român din București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu