sâmbătă, 22 ianuarie 2022

Uzina 1 Mai – Arc peste timp

 


Prahova Value Center 


Ploiești 


ianuarie 2022




   Luna ianuarie marchează debutul expoziţiei Uzina 1 Mai – Arc peste timp desfăşurată în cadrul centrului comercial Prahova Value Centre, organizată în parteneriat cu Societatea Culturală ATOM Ploiești.

   Expoziţia are scopul de a omagia ceea ce a fost cândva cea mai mare uzină de utilaj petrolier din Europa. Vizitatorii sunt aşteptaţi la galeria Prahova Value Centre, unde Societatea Culturală ATOM Ploieşti a pregătit o trecere în revistă a istoriei de 110 ani a Uzinei 1 Mai.

   Fotografiile din diverse etape ale întreprinderii pot fi admirate îndeaproape, împreună cu o scurtă şi relevantă descriere.



   Obiecte de preţ din colecţia Societăţii ATOM vor putea fi admirate, de asemenea: medaliile de aur obţinute de Uzina 1 Mai la târgurile internaţionale de profil, diplome, albume fotografice, colecția ziarului Metalurgistul sunt câteva din elementele care pot fi observate în cadrul expoziţiei.

    Această expoziție se dorește un memento a ceea ce a reprezentat pentru comunitatea ploieșteană Întreprinderea 1 Mai Ploiești, dar și un omagiu adus generațiilor de ploieșteni care cu abnegație, dăruire și sudoare au contribuit la recunoașterea internațională a brandului 1 Mai Ploiești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu