luni, 20 decembrie 2021

Crăciun la Muzeu

 


Muzeul Național al Banatului 


Timișoara


21 decembrie 2021




    Muzeul Național al Banatului cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și în colaborare cu Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara vă invită să intrați în atmosfera sărbătorilor de iarnă prin intermendiul evenimentului Crăciun la Muzeu.

   Acesta va avea loc marți, 21 decembrie, de la ora 17:00, în mansarda B2 a Bastionului Maria Theresia. Studenții Facultății de Muzică ai UVT, coordonați de conf. dr. Mariana Șarba – au pregătit două momente artistice - arii de operetă și bijuterii muzicale cu tematică de Crăciun. La pian va acompania conf. dr. Silviana Cîrdu.

   Unul dintre momentele speciale din cadrul evenimentului va fi prezentarea unei colecții de bijuterii, peste 30 de podoabe create de prof. Camelia Oszlanszky dar și povestea din spatele creației lor. Două defilări de modă și zece fotomodele vor umple de grație ineditul moment.

Seara se va încheia cu un colind, dar și cu sesiuni foto într-un cadru special organizat.

   Vor interpreta studenții: Marina Santrac, Darius Gruiță, Alexandru Cranciova, Roxana Nica, Maria Boldan, Victor Geru-vioară, Dragos Moldovan, Alexandru Ticula, Lukas Kohl-pian.

Moderator: Corina Cranciova

Vă așteptăm cu drag!

***Muzeul Național al Banatului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu