marți, 26 octombrie 2021

Mașinile Bucureștilor - Interbelicele Orașului

 


Palatul Elisabeta 


București 


28 octombrie 2021




   Retromobil Club România filiala București are bucuria să vă invite în data de 28 octombrie între orele 10:00-16:00 la expoziția-eveniment Mașinile Bucureștilor- Interbelicele Orașului realizată în parteneriat cu Asociația Casa Majestății Sale.

  121 de ani de automobilism bucureștean. 100 de ani de la nașterea Majestății Sale Regele Mihai I al României. Mai bine de 80 de ani de pasiune regală pentru automobile.

    Automobile marcante pentru România epocii ‘30-‘40, o perioadă de emancipare și de avans tehnologic, se vor aduna la Palatul Elisabeta unde vor aduce povești despre orașul, mașinile și locuitorii săi, despre România acelor ani intr-o celebrare a lucrurilor care contează și care ne unesc.

    Un eveniment Retromobil dedicat aniversării a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I al României organizat în parteneriat cu Asociația Casa Majestății Sale.

    Accesul în curtea Palatului Elisabeta pentru vizitarea expoziției de automobile se va realiza în mod gratuit și cu respectarea normelor pentru combaterea pandemiei COVID 19, în baza prezentării unui certificat de vaccinare conform cerințelor formulate de partenerul organizator (gazdă), Asociația Casa Majestății Sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu