joi, 9 septembrie 2021

Pentru Pasionații de automobile

 


Țiriac Collection 


Otopeni 


11 - 12 septembrie 2021




   Țiriac Collection, galeria privată de autovehicule a lui Ion Țiriac, anunță că va organiza, în weekendul 10 - 12 septembrie, o expoziție în aer liber compusă din peste 40 de modele care încă nu au fost expuse în cadrul galeriei.

    Pasionații de automobile din România au ocazia să vadă pe viu o serie de modele reprezentative pentru mărci precum Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lincoln, Mercedes-Benz si Rolls-Royce, produse pe parcursul ultimului secol și încă neafișate în cadrul galeriei Țiriac Collection.

Galeria deținută de Ion Țiriac va organiza o expoziție în aer liber, cu acces gratuit, între 10 și 12 septembrie, iar participanții vor putea admira câteva zeci de mașini clasice.

    Evenimentul va fi deschis publicului de vineri, 10 septembrie, până duminică, 12 septembrie, în intervalul orar 10:00 - 19:00, în curtea galeriei Țiriac Collection, localizată în Otopeni, pe Calea Bucureștilor, nr. 289.

    Evenimentul va reprezenta o oportunitate pentru pasionații domeniului auto de a admira mașinile selectate într-o zonă extinsă, de a se bucura de vizibilitatea tuturor detaliilor și unghiurilor exterioare ale autovehiculelor prezentate și de a accesa informații despre istoricul acestor modele în română și engleză.

    Totodată, expoziția va integra două vehicule complet restaurate local și va prezenta informații din procesul de restaurare derulat de echipa Țiriac Collection.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu