vineri, 17 septembrie 2021

50 de ani de fotografie

 


Expoziție de fotografie 


Nicolae Sotir 


Muzeul de Artă Casa Simian, Râmnicu Vâlcea 


17 septembrie 2021




    În expoziția de la Muzeul de Artă din Râmnicu Vâlcea sunt prezentate, în totalitate, lucrările expoziției din Frankfurt pe Main, organizate în anul 2019 cu ocazia  împlinirii vârstei de 80 de ani ai artistului.

    Această selecție se constituie într-o ilustrare a carierei de excepție a fotografului Nicolae Sotir, membru al mai multor asociații de specialitate, din România (Asociația Artiștilor Fotografi din România, Fotoclubul Floarea de Colț din Râmnicu Vâlcea) și internaționale (FIAP – Federation Internationale de l´Art Photografique, de la care a primit și disticțiile EFIAP și AFIAP, Euro-Foto-Art, BSW Fotogruppe Frankfurt am Main și DVF, care i-a acordat distincția de Maestru al Asociației Germane pentru Fotografie).

    Laureat de mai multe ori al festivalului Cântarea României, campion la fotografie al Landurilor Hessen și Rheinland-Pfalz în anul 2012, Nicolae Sotir a participat la numeroase saloane internaționale de artă fotografică,  lucrările sale fiind expuse în Germania, Franța,  Elveția, Italia, Australia, Danemarca, Luxemburg, Belgia, etc. Așadar, pe 17 septembrie le dăm întâlnire tuturor iubitorilor fotografiei la un regal de artă fotografică de primă mână!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu