duminică, 18 iulie 2021

Rusia - File din natură

 


Expoziție de fotografie


Muzeul Județean Argeș, Pitești 


21 iulie 2021




   Muzeul Județean Argeș, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Argeș, în parteneriat cu Centrul Rus de Știință și Cultură,  vă invită miercuri, 21 iulie 2021, ora 12:00, la sediul instituției, intrarea din Bulevardul Eroilor, la deschiderea expoziției temporare Rusia - File din natură.

    Vastul său teritoriu asociază contraste naturale uimitoare: de la stepe și deșerturi în sud până la gheața arctică din nord, de la leoparzi și tigri până la urși, vulpi și multe alte animale sălbatice. Lacul Baikal și platoul Putorana, Altaiul și Caucazul, Kamceatka și Insulele Comandorului, platoul Manpupuner și nisipurile Cearskie, Ciukotka și delta fluviului Volga.

    Vă invităm să descoperiți natura virgină a Rusiei împreună cu cei mai buni fotografi ruși specializați în domeniul fotografiei de natură sălbatică și peisaj.

    Expoziția se desfășoară în cadrul celui mai mare festival de artă fotografică specializat în fotografie de natură și peisaj din Europa, intitulat Rusia pristină. Festivalul se desfășoară la Moscova începând cu anul 2014 și oferă în fiecare an publicului posibilitatea de a admira cele mai bune fotografii ale fotografilor ruși din domeniu.

    Expoziția este deschisă la Galeria Națională de Artă Naivă din cadrul Muzeului Județean Argeș, intrarea din Bulevardul Eroilor și poate fi vizitată de luni până duminică, între orele 9:00-19:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu